reise med baby – om oss:

Vi er et spennende firma som driver med utleie og salg av reiseartikler til alle de som skal ut å reise med baby eller små barn.

Med “base” på Gardermoen lufthavn, Bergen Flesland lufthavn, Moss lufthavn Rygge og Sandefjord lufthavn Torp, når vi et bredt spekter av reisende.

Etter å selv erfart mangelen på et slikt tilbud når vi har vært på reise med baby, eller ute på reisefot med små barn, har vi tatt skjeen i egen hånd, og startet opp BarnOmbord AS.

Vi ønsker å gi et tilbud til alle som skal ut å fly med baby, slik at de som også reiser sjelden, og ikke ønsker å betale masse penger for dyrt utstyr, også kan sikre sine barn/barnevogner ved å leie det hos oss. Vi tilbyr også salg av våre produkter til dem som ønsker det.

Det å oppleve nye steder og få gode opplevelser rundt det å reise med baby, står høyt i kurs hos oss, og vi vet det er mange andre der ute som mener det samme.

Vi håper å kunne gjøre reisen lettere, effektiv, tryggere og mer barnevennlig for alle som skal ut å reise med familiens minste turist!

For mer informasjon, gå inn på vår hjemmeside og les mer om våre spennende produkter og konsept!

Advertisements

2 thoughts on “reise med baby – om oss:

  1. Hei. Vet ikke helt om dette blir riktig plass å skrive dette på, men jeg gjør det et forsøk. Vi har nettopp vært på en ferie tur til Lanzarote. Vi reiste med to barn; ei jente på snart 4 og en baby på 5,5 mnd. Vi kjøpte oss flybaby(Kjøpt brukt, brukt 1 gang tidligere) Leste en del om dette produktet og dette virket genialt. Slapp å holde en baby i hendene i 6 lange timer og vi hadde ledig hender til eldste jenta. Vi reiste med SAS og hadde god plass mellom setene, så det var ikke trangt. Det var en befrielse og reise med, babyen stortrivdes oppi flybabyen. Når barna er fornøyd, er også foreldrene fornøyd. På hjemtur monterte vi flybabyen, jenta sovnet og plutselig så skjer det. Låsehaken til bordet ryker og jenta ramler selvfølgelig ned på fanget mitt. Det ble fort slutt på sovinga. Hun er 5,5 mnd og litt over 7 kg, så jeg vil egentlig si at hun er ganske normal vektmessig for alderen. Turte ikke å bruke den mer i løpet av flyturen i frykt for at flere ting skulle bli ødelagt og det ble dermed en mye lengre tur hjemover enn når vi reiste. Vi hadde montert flybabyen etter bruksanvisningen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s