Sommerferie anno 2014 for BarnOmbord

Endelig er den her! Tiden på året der pulsen senker seg, fridager nytes sammen med de du er glad i, ferieturer planlegges, late morgener med kaffekoppen på trappen, barna får sin 5. is en dag siden du har gitt opp etter X antall dager med “joda, greit det er sommerferie, men trenger jo ikke ta HELT av av den grunn.. , drømmer realiseres, lister skrives over hva som skal i hvilken koffert når dere skal reise til flyplassen..  – og DA.. Da kommer du på at det er noe praktisk du har glemt!

Bilde

For hvordan var det nå med den barnevognen? Burde den ikke få noe slags beskyttelse i farten over Middelhavet..? Og den lille “hengekøyen” jeg kan bruke til den lille i flyet, som gjør at vi alle kan få en litt mer behagelig tur? Eller hvor var det jeg så den smarte matboksen, den som man legger i fryseren over natten og som holder maten din kjølig på varme sommerdager i inntil 7 timer etterpå..? Og den lille “sokken” med varme-element, som kan varme både melk og middagsglass til den lille på tur, enten det er fly, tog, bil ja det meste egentlig?

Ja, vi går mot roligere dager, og HERLIGE dager nå som sommerferien står for døren. Og vi elsker det! Det er mange av dere som skal reise, som legger inn en bestilling hos oss først (hurra!) Det betyr at det er litt flere “om beinet” nå enn når ikke “hele Norge” går på langfri og du får “out-of-office” reply på 75% av alle e-mailer du sender ut..

Bilde

Vi vil jo gjerne hjelpe ALLE som skal ut på nye eventyr, men et sted går grensen – på beholdningen altså.. Så for å sikre deg at du får de produktene du gjerne vil leie til din tur, vær litt rask på labben. (Om det skulle dukke opp endringer etc, kan du avbestille inntil 24 timer før avtalt utleverings-tidspunkt, og likevel få pengene tilbake! Les mer i vilkårene våre her)

Let´s talk SALES!

Det var utleie-biten. Så var det salg da dere! ALLE våre produkter som vi leier ut, kan du også kjøpe (pluss VELDIG mange flere). Vi har ikke salgs-produkter liggende på alle flyplassene (på grunn av begrenset lagringsplass), men på Gardermoen, DER er vi mer fleksible. Vi bor et par tusen steinkast unna flyplassen, og prøver gjerne å hjelpe dere om dere ønsker å hente ut produkter der. Dere kan få nei ved forespørsel om vi ikke rekker dit innen du skal dra, men du kan også få et klart og rungende JA!, så det er bare å spørre oss, vi prøver så godt vi kan! Send oss en mail eller ta en telefon, så kan vi finne ut av hvordan vi skal løse det sammen. Er ikke det greit?

LITT slow motion…

Og når vi nå er inne på sommerferie, vi i BarnOmbord tar også sommerferie i år. Og på grunn av ferieavvikling, har vi dessverre ikke mulighet til å sende ut varer så ofte som vi gjør ellers i året. I ukene 28, 29 og 30 – den berømte fellesferien, vil vi være litt til og fra her på kontoret. Vi svarer på mail ved første anledning, og hjelper dere så godt vi kan, men merk dere at vi ikke klarer å være like “effektive” på tid i disse ukene. Er det noe som HASTER, så skriv “HASTER” i emne-feltet på mailen, så ser vi det lettere og tar kontakt med deg.

(Det er viktig å merke seg at utleie-biten går som vanlig her.)

Vi kommer selvsagt til å minne dere på disse ukene når det nærmer seg også, både på Facebook og Instagram (@barnombord)

Instagram og NY inspirasjon!

BarnOmbord med sine respektive arvinger og små turister skal ut på nye eventyr, og vi kommer nok til å oppdatere hyppig på Instagram i denne perioden. (En følger sa at hun fikk så mye inspirasjon fra oss når vi var ute på farten nå sist (- i påsken var det vel, i Spania), da vi la ut så mange bilder på Instagram. FOR en herlig tilbakemelding! Det setter vi så stor pris på, og vi håper at vi kan inspirere enda flere iløpet av sommeren, enten vi er “her” eller “der”.

Om DU vil være med å dele dine ferieminner med oss, kanskje av et herlig øyeblikk av de små, eller når dere bruker et av våre produkter, blir vi veldig glade om dere tagger oss #barnombord på Instagram. Det er veldig moro å se at det dukker opp fler og fler bilder der inne!

Bilde

Med dette vil vi ønske alle dere som skal ut å reise til helgen en RIKTIG god tur! Og til alle dere andre som tenker at “den bestillingen tar jeg bare litt nærmere avreise-datoen altså…” DON´T DO IT!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s