Praktisk info – en liten påminnelse!

Vi er godt i gang med høy-sesongen og det er helt herlig! En økende kundestrøm betyr tilsvarende spørsmål, og siden en god ting ikke kan nevnes for ofte, nevner vi dette en gang til her!

Bilde

Praktisk informasjon angående våre flyplasser er noe som vi påminner om FØR bestilling, UNDERVEIS i bestilling, i vilkårene man må godta VED bestilling og som blir tilsendt på mail ETTER bestilling, men likevel, en liten “klipp og lim” fra Praktisk info på de ulike flyplassene kommer her:

OSLO GARDERMOEN:

Produktene hentes ut ved Hittegodskontoret (Lost&Found) på Gardermoen, nede på ankomst, ved å oppgi navnet ditt. Ta med kvitteringen din og ID. Fyll ut navn og signer på kvitteringslisten vi har liggende der. Ved innlevering skal en av de ansatte signere for deg. I sommersesongen (fra 1.Mai-1.September) har Hittegodskontoret døgnåpent.

Resten av året har Hittegodskontoret har åpent alle dager kl 05:00 – 24:00.

MOSS LUFTHAVN RYGGE

Produktene hentes/leveres hos Securitas som holder til i 1.etg til venstre for innsjekk rett vis a vis bilutleie. Ved utlevering må du vise din kvittering på betalingen, oppgi navnet ditt, og signere på kvitteringslisten. Securitas opererer med vakttelefon, du ringer dette nr når du er på vei til flyplassen, senest 2 timer før avgang. Dette for å unngå unødvendig ventetid for deg.

Telefonnummeret til vakttelefonen: 69 23 01 01/ 97 55 94 26, vær vennlig og noter dette nummeret.

SANDEFJORD LUFTHAVN TORP

Produktene hentes/leveres hos Servicekontoret som holder til i 1.etg vis a vis innsjekk. Ved utlevering må du vise din kvittering på betalingen, oppgi navnet ditt, og signere på kvitteringslisten.

Servicekontoret har følgende åpningstider:

Mandag, tirsdag, torsdag og søndag: 05:00-22:30

Onsdag og lørdag: 04:00-22:30

Fredag: 05:00-23:30

Telefonnummeret til servicekontoret er: 33 42 70 00

BODØ LUFTHAVN

Produktene hentes/leveres i sikkerhetskontrollen (ansattkontrollen) som ligger rett til venstre for spesialbagasje-båndet. Ved utlevering må du vise din kvittering på betalingen, oppgi navnet ditt, og signere på kvitteringslisten.

Produktene kan hentes/leveres innenfor terminalens åpningstider:

Hverdager: 04.00 – 01.00

Lørdag: 04.00 – 18.00

Søndag: 04.00 – 01.00

STAVANGER LUFTHAVN SOLA

Produktene hentes/leveres i Avinors Servicesenter. Ved utlevering må du vise din kvittering for betaling, oppgi navnet ditt, og signere på kvitteringslisten.

Servicesenterets åpningstider:

Hverdager: 07.30-22.30

Lørdag: 09.00-16.00

Søndag: 12.30-22.30

NB: Dersom du skal hente/levere produkter før Servicesenteret åpner, kan dette gjøres ved kontakte en av Avinor´s servicekoordinatorer. De er tilgjengelige frem til Servicekontoret åpner, Mandag til Lørdag (Mandag-Fredag fra kl 05:00, Lørdag fra 03:00). På Søndager er servicekoordinatoren tilgjengelig mellom kl 04:00-09:00. På Søndager er det derfor ikke mulig å hente/levere mellom kl 09:00-12:30. Servicekoordinatoren kontaktes på vakttelefon 48 16 11 89 ca en halvtime i forkant. Dette for å unngå unødvendig venting for deg.

HARSTAD/NARVIK LUFTHAVN, EVENES

Produktene hentes/leveres hos Securitas og sikkerhetskontrollen som ligger til høyre for innsjekkingen. Ved utlevering må du vise din kvittering for betaling, oppgi navnet ditt og signere på kvitteringslisten.

Securitas er bemannet innenfor flyplassens åpningstider. Ved spørsmål vedrørende produkter/priser og lignende, bes det ta kontakt med BarnOmbord på mail eller telefon.

TRONDHEIM LUFTHAVN VÆRNES

Produktene hentes/leveres hos Securitas ved Spesialbagasje-slusen, som ligger sentralt nede i ankomstterminalen vis á vis Starbucks. Ved utlevering må du vise kvittering, oppgi navnet ditt og signere på kvitteringslisten.

Produktene kan hentes/leveres innenfor disse åpningstidene:

Alle dager: 05.00 – 01.00

BERGEN LUFTHAVN FLESLAND

Produktene hentes/leveres hos Securitas ved sikkerhetskontrollen for ansatte i 1.etg.

Denne ligger bak Spesialbagasje-båndet, til venstre for innsjekkings-skrankene.

Ved utlevering må du vise kvittering, oppgi navnet ditt og signere på kvitterings-listen.

Produktene kan hentes/leveres innenfor disse tidene:

Alle dager: Døgnåpent

NB: Det må beregnes ventetid for utlevering ved mye trafikk på lufthavnen.

Bilde

Les gjerne litt mer FAQ rundt leie av våre produkter og BarnOmbord her.

Åpningstider på telefonen, (tlf: 47 41 40 63) er vi tilgjengelige til følgende tider:

Man – fre: kl. 0800 – kl. 1600

Lør: kl. 1000 – kl. 1400

Søn: tilgjengelig på mail, der vi svarer fortløpende. 

Om du må ha tak i oss utenfor disse tidene, send en mail, og om det haster, skriv HASTER i emne-feltet, så tar vi kontakt fortløpende. De som ringer utenfor disse tidene vil også få litt info over telefon-svareren, slik at vi får hjulpet dere der også. 

Om det er noe slags informasjon dere savner, så legg gjerne inn en kommentar på dette her, vi er alltid åpen for innspill!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s