Påskeharen har vært hos BarnOmbord – bli med på egg-jakt!

Hei dere,

Noen ganger tenker vi; “har vi litt for mange konkurranser noen ganger tro? Blir leserne våre lei?”.. Men så taler fornuften like høyt hver gang – neeeida, kjør på! 🙂 Vi elsker konkurranser selv, også er vi veldig glad i å se at det koker litt på Facebook og Instagram der vi nå har “flyttet inn” også. 

Bilde

Det er ikke for ingenting at vi sier det, vi ønsker at det skal fortsette slik det er nå. Nå kan vi få spørsmål om for eksempel PramPack, og hvilken vogn denne passer til, når vi ikke vet det, henviser vi alltid til Facebook siden vår, og der popper det opp svar ikke lenge etterpå. Det er så fint, for da kan vi enklere dele egne erfaringer med hverandre! Dette liker vi!! 

Det er jo ikke å stikke under en stol, vi vil jo ta godt vare på ALLE kundene våre, men kanskje ekstra godt på de som følger oss på Facebook og/eller Instagram, der vi kan “nå” dere bedre, høre på deres meninger om nye produkter, nye flyplasser, hva dere synes om det vi driver med etc. Det er til så uvurderlig stor hjelp, at vi ønsker selvsagt å gi litt tilbake til dere.

Bilde

Siden det snart er påske (igjen..!..) er det jo helt naturlig at det er snakk om et “lite” påskeegg her. Vi har fylt opp et påskeegg med både søtsaker (godteri, naaamm…) og godsaker (fine og smarte produkter fra nettbutikken vår).  

Vi kan røpe at egget er fylt med produkter fra “små-praktisk” kategorien til en verdi av kr.816,-

Bilde

For å se HELE innholdet, må dere gå inn på Instagram (@barnombord) der har vi lagt ut bilder av alt innholdet. 

Dette er hva dere gjør for å bli med i konkurransen vår:

  • Gå inn på Instagram (@barnombord) . Del bildet av påskeegget videre og bruk tag #barnombord_konkurranse
  • Facebook, deler dere videre dette blogg-innlegget og skriver i kommentarfeltet: “jeg er med på egg-jakten til BarnOmbord”

(Til dere som IKKE er på Instagram, fortvil ikke, dere kan hoppe over første steg, bare gjøre nr.2 og forsatt være med i konkurransen. Men da blir innholdet en veldig hyggelig overraskelse…) hehe

Vi ønsker at den heldige vinneren skal få dette tilsendt til påske, så vi trekker en vinner fra kommentarfeltet på Facebook den 14. april.

HAPPY HUNTING!! 

 

Advertisements

2 thoughts on “Påskeharen har vært hos BarnOmbord – bli med på egg-jakt!

  1. Jeg har tjutittet på innholdet på instagram, hvor jeg funderte hva de kulene var 😂 det var jo rett og slett påskeegg…. Jeg deler både her og der ….. Digger Eggejakt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s