Ultimate Car Seat Travel Bag – SALG eller LEIE hos BarnOmbord

Det blir gjerne sånn, at de produktene som tar liiiitt lenger tid og få fraktet over Atlanteren enn andre, de går selvsagt først og som varmt hvetebrød. Veldig morsomt er det jo, og se at interessen er såpass stor for enkelte produkter. (Da har vi truffet spikeren på hodet som forhandler, og klapper oss litt ekstra på skuldrene..) Det er jo ingenting som er så gøy som å se produkter vi selv bare rett og slett DIGGER, faller i god jord hos dere; kundene våre. Herlig!

Bilde

Denne gangen prater jeg om Ultimate Car Seat Travel Bag, denne hendige saken som beskytter bilstolen på reise. Den har en lett padding innvendig som beskytter den mot (enkelte) slag og støt. – Dette synes jeg alltid er like vanskelig, for det er jo ingen som kan garantere at noe ikke blir skadet under reisen (dessverre..) Dette gjør selv ikke flyselskapene, selv om de sitter inne med en god del kunnskap om hvordan man kan beskytte både bilstoler og barnevogner. De må sette sin lit til produsentene, at de lager produkter som tåler både det ene og det andre. Stokke Prampack er jo et knakende godt eksempel på dette, da det er både godkjent og anbefalt av flyselskapene. Hurra! (Forsikring/anbefalinger eller ei, note to self: ha alltid reiseforsikringen i orden før du legger ut på tur..)

(Noen spør oss om man kan bruke Stokke Prampack som beskyttelse til bilstolen, og det kan du nok, om vi kun skal se på plassen, og hva den rommer. Jeg ville selv gått for Ultimate-bagen av disse grunnene:

Den har noe bedre padding som beskytter en bilstol bedre enn Stokke Prampack gjør. Stokke Prampack er beregnet for barnevogner, og er helt overlegen i den oppgaven, men det er også dette den er anbefalt og godkjent for. Den beskytter nok noe, det er klart, men man må være klar over at den “forsikringen” som følger med Stokke Prampack (blir barnevognen ødelagt ved bruk av denne, vil flyselskapet dekke skadene), denne gjelder IKKE ved bruk av Stokke Prampack til bilstol.)

PS: Vær så snill og ikke pakk bilstolen sammen med barnevognen i Prampacken, det er fullstendig mot sin hensikt, da ingen flyselskap vil dekke eventuelle skader, i tillegg til at barnevognen er mye mer utsatt for skader om man pakker “alt mulig” sammen med den. KUN barnevogn skal oppi Stokke Prampack..

Ultimate Car Seat Travel Bag har ikke denne anerkjennelsen hengene ved seg, men det er ikke ensbetydende med at den ikke er bra nok.. Den er i utgangspunktet designet til bruk for bilstolene i klasse 2, men den passer også de minste bilstolene. (Stoffet er såpass mykt, at dette kan du bare “brette” dobbelt. Spør ved en av billettskrankene eller ved spesialbagasje, så kan du få litt tape om du vil feste den litt bedre)

Når vi skulle ta inn produktet, var vi innom flere av de ulike modellene som produsenten selger, da man får disse både med og uten hjul blant annet. Vi er veldig glade for at vi tok inn den modellen vi tilbyr, uten hjul men med stropper slik at man får brukt den som en ryggsekk. Genialt.

Dommen etter denne turen var akkurat det – genial.. ; kjempebra og kunne frigi så mange hender som mulig når man reiser med små barn. 

BildeSer ikke for meg hvordan man skulle kunne dratt den bilstolen etter seg i denne situasjonen..

Vi tilbyr Ultimate Car Seat Travel Bag til utleie på utvalgte flyplasser pr dags dato (Oslo og Trondheim). Vi jobber mot at flere flyplasser skal kunne tilby disse for utleie.

Denne kan du også kjøpe, og kan kanskje være greit om du vet dere skal reise mye med barna og trenger den til flere turer. Vi har et kjempegodt tilbud på denne nå, så det kan absolutt lønne seg og ta en titt på denne i løpet av de kommende ukene da dette tilbudet gjelder til og med 20.april.

Bilde

All bestilling på både salg og utleie gjøres i nettbutikken vår.

Litt praktisk info angående kjøp: om dere ønsker å kjøpe en men ikke rekker og få denne tilsendt hjem til dere før avreise, send meg en mail, så kanskje vi kan finne en løsning ved at jeg legger den klar til dere på Oslo Gardermoen når dere skal reise. Dette ligger ikke automatisk i nettbutikken vår, da vi ikke har ubegrenset med lagringsplass der, men vi prøver alltid i det lengste og hjelpe kundene våre. Selv de som er litt sent ute.. 🙂

Til dere som skal ta med dere bilstol ombord i fly for første gang, eller ikke skjønner poenget med det, ikke har vært borti det tidligere, eller tenker at det koster mer enn det smaker, så kan dere lese våre erfaringer rundt dette her.

Bilde

 

Advertisements

2 thoughts on “Ultimate Car Seat Travel Bag – SALG eller LEIE hos BarnOmbord

  1. Noen som har gode tips til når jeg skal ut å reise med guttungen på 16 mnd?:-) Alt i forhold til når vi skal gjennom sikkerhetskontrollen osv:-)
    Alle tips mottas med stor takk!:-)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s