Våre mest stilte spørsmål – utleie Prampack og utleie FlyeBaby

Det er mange som både sender mail og ringer oss med spørsmål rundt vår utleie-virksomhet. Vi hjelper selvsagt de vi kan, og siden det er mange av de samme spørsmålene som dukker opp, samler jeg de opp her.

Leie Stokke prampack, leie FlyeBaby
– nettbutikk for utleie og salg av smarte reiseartikler til små barn

Vi har flere nyttige produkter tilgjengelig for utleie i vår nettbutikk, men denne gangen tenkte jeg ta for meg Stokke Prampack og FlyeBaby samt litt spørsmål rundt praktisk informasjon, bestilling og vår nettbutikk.

Stokke prampack, leie prampack, utleie prampack, billig prampack
Utleie av Stokke Prampack kan gjøres på 7 flyplasser i Norge via BarnOmbord AS

Stokke Prampack – passer den til min barnevogn?

Siden oppstart av vår virksomhet for et par år siden nå, har vi leid ut Stokke Prampack til 1000-vis av fornøyde kunder. Dette er noen av grunnene til alle våre fornøyde kunder som har leid Stokke Prampack hos BarnOmbord:

* Stokke Prampack passer til 99% av alle barnevognene (singel) , og 30% av alle tvillingvognene på markedet.

– Kunder spør ofte etter en type oversikt over hvilke barnevogner denne passer til. Stokke hadde en oversikt over dette tidligere, der man kunne velge hvilken barnevogn man hadde, og om denne passet i en Stokke Prampack eller ei. Den er ikke lenger tilgjengelig, men de sier at den passer til “nesten enhver barnevogn”. Jeg vil tro at de har fjernet denne oversikten fordi det må være så og si umulig og holde tritt med alle produsentenes nye barnevogn-modeller til enhver tid og endringer. (?)

– Vi har enda ikke (som jeg kan huske..) vært borti en kunde som har sagt den ikke passer, eller at de ikke har fått brukt Prampacken når de kommer på flyplassen og skal sende den avgårde.

– Mange sender mail og spør om jeg har erfaring rundt ulike typer barnevogner, siden jeg kjøpte vår vogn for over 6 år siden, har jeg dessverre ikke noen kjennskap til de nyeste modellene som finnes på markedet i dag. (Vi hadde en 3-hjuling fra Teutonia som passet helt utmerket forresten.)

– Legg inn spørsmål på Facebook siden vår og hør om noen andre har pakket inn din barnevogn i en Prampack, der er det mange behjelpelige følgere som kanskje kan hjelpe deg med det du lurer på og som deler sin erfaring? (TUSEN takk til alle som er så behjelpelige der inne!)

– “Google it..” Søk på nettet, kanskje du finner mål på andre barnevogner som passer, sammenlign med målene på egen vogn for eksempel.

– Om du bestiller leie av Prampack, du står på flyplassen og skal pakke denne inn, og det skulle vise seg at Stokke Prampack IKKE passer til din barnevogn kan du enten:

1. Pakke inn understellet/harde deler i Prampack´en (som regel er det dette som er mest utsatt for skade under transport) og sende resten i en plastpose fra flyselskapet.

2. Ta kontakt med oss (på mail christina@barnombord.no) om du ikke tar den med deg likevel, så skal vi refundere pengene til deg for leien.

3. TA BILDE og DEL med oss, så lærer vi litt mer, og kan igjen hjelpe nestemann. Send bilde på mail til oss (christina@barnombord.no eller på Facebook) – Sharing is caring..

Stokke Prampack – pakking av barnevognen (før og etter)

– Ved bestilling av leie av Stokke Prampack, får man tilsendt denne artikkelen på mail. Den viser enkelt og greit hvordan man pakker inn barnevognen i en Stokke Prampack.

(- Før du ruller den ut: Vær oppmerksom på hvordan den er rullet sammen, det er slik den skal se ut når du leverer den tilbake etter leieperioden din også.)

– Ved innlevering etter endt leieperiode skal følgende gjøres:

1. Fjern smuss og bagasjetager fra Prampack´en

2. Rull den pent sammen slik at den er klar til nestemann

– I høysesong er dette særlig viktig da vi har meget stor pågang på alle våre flyplasser. Våre samarbeidspartnere har ikke mulighet til å gjøre dette for dere, og Prampacker som ikke er rullet ordentlig sammen, tar større plass, noe som fører til mindre kapasitet til å møte deres behov. Så vær så snill, RULL DEM PENT SAMMEN igjen etter bruk, hvis ikke dette gjøres kan dere bli belastet for et ekstra gebyr, noe dere også godkjenner ved bestilling i våre vilkår.

reise med barn, reise med baby, barnevogn, flyselskap, utleie prampack
Er ikke alltid silkehanskene er på ved håndtering av bagasjen på reise.. (bildene er lånt fra Google)

Stokke Prampack – skadet barnevogn

Selvsagt skjer dette, heldigvis ekstremt sjeldent. Barnevognen kan bli skadet, selv ved bruk av Stokke Prampack. (Bare tenk hvordan den hadde sett ut om du IKKE hadde brukt Stokke Prampack..?)

– Sjekk barnevognen FØR du forlater flyplassen. Er den skadet, ta kontakt med flyselskapet du har benyttet deg av. De vil hjelpe deg videre.

– Om du skulle trenge kvittering tilsendt en gang til på mail, ta kontakt med BarnOmbord så hjelper vi deg med dette.

Mer inngående informasjon rundt dette fantastiske produktet kan du lese mer om i vårt blogg innlegg her.

utleie flyebaby, erfaring flyebaby, salg flyebaby, flyebaby pris, flyebaby billig
Vi tilbyr både salg og utleie av FlyeBaby til våre kunder. BarnOmbord er eneste forhandler i Norge

FlyeBaby – et produkt det er verdt og prøve ved lengre reiser. Passer det til deg og ditt barn?

Et annet populært produkt er selvsagt FlyeBaby. Vi i BarnOmbord er veldig stolte av at vi er eneste forhandler av dette produktet i Norge, og er den bedriften som har introdusert dette til det norske markedet. Denne har blitt godt mottatt! Det er veldig forståelig, denne hendige lille saken kan man enkelt legge i håndbagasjen, den tar liten plass når den ikke er i bruk.

Vi får mange ulike spørsmål rundt FlyeBaby. Jeg skulle ønske jeg kunne svare på hvilken ALDER denne passer til, med 100% sikkerhet, men det kan jeg dessverre ikke. Heller ikke produsenten, og derfor sier de at denne er designet for barn opp til 11,4 kg.

BarnOmbord´s egen lille "test-pilot". Her 20 mnd på vei til Malaga godt plassert i FlyeBaby
BarnOmbord´s egen lille “test-pilot” ombord i Norwegian. Her 20 mnd på vei til Malaga godt plassert i FlyeBaby
Leander på 15 mnd i FlyeBaby, her har han bena rundt hoftene til pappan, og har fått en fin stilling.
Leander på 15 mnd i FlyeBaby, her har han bena rundt hoftene til pappan, og har fått en fin stilling.
Denne lille turisten er 8 mnd gammel og sitter i FlyeBaby ombord Thomas Cook
Denne lille turisten er 8 mnd gammel og sitter i FlyeBaby ombord Thomas Cook
Med litt triksing fikk denne lille gutten på 8 mnd sove godt i fanget til mamma likevel..
Med litt triksing fikk denne lille gutten på 8 mnd sove godt i fanget til mamma..

Et produkt – to bruksområder

De bildene som er lagt ved over her, er bare noen eksempler på hvordan FlyeBaby er i bruk. Det ser ut som at det er mindre plass til det barnet på 8 måneder enn det på 15 måneder. Og akkurat her ser dere utfordringen ved å “anbefale” en viss aldersgruppe.. Derfor gjør vi det ikke. Vi forholder oss til hva produsenten selv opplyser (maks 11,4 kg)

Med litt triksing, kan man få brukt den likevel, om det ikke er på fanget akkurat som bruksanvisningen tilsier. Barnet på bildet ser ut til å sove godt.. Det er ikke optimalt, men det er absolutt bedre enn ingenting?

Man kan også feste FlyeBaby i eget sete om man er så heldig å få det på reisen.

Denne lille krabaten var så heldig å få et helt sete for seg selv, og foreldrene festet FlyeBabyen der.
Denne lille krabaten var så heldig å få et helt sete for seg selv, og foreldrene festet FlyeBabyen der.

FlyeBaby er et så fint produkt, (til en så fin pris, ifølge våre kunder), at det vil absolutt lønne seg og prøve den ombord. Om man ikke får brukt den ombord, kan man kanskje bruke den på denne måten?

FlyeBaby kan også brukes som barnestol. Ved bruk som barnestol er det ingen øvre maks-grense på vekt
FlyeBaby kan også brukes som barnestol. Ved bruk som barnestol er det ingen øvre maks-grense på vekt

FlyeBaby på de ulike flyselskapene. Hvilke flyselskap godkjenner denne?

– FlyeBaby er ikke tillat til bruk under avgang og landing (eller når skiltet med “fest setebeltet” er skrudd på). Derfor er det ikke et produkt som trenger en type “godkjenning” til bruk ombord. Det kan jo skje at besetningen er usikre på produktet, og om de nekter deg og ta det i bruk, kan man dessverre ikke gjøre annet enn og gjøre som de sier. Deres ord er vår lov når vi er ombord, og det må vi bare forholde oss til. De tenker sikkerhet hele veien, og de avgjørelsene de tar, er som regel basert på akkurat dette. De gjør det fordi de tror det ikke er godkjent, ikke fordi de ikke vil hjelpe deg. Vi prøver og opplyse flyselskaper om alle våre produkter, men det er en lang prosess og med tanke på alle de 1000-vis av ansatte det er snakk om, sier det seg selv at det selvsagt er noen som ikke har hørt hverken om BarnOmbord eller FlyeBaby før.

(Som regel går dette veldig bra!)

Vi har selv brukt FlyeBaby ombord i Norwegian, til stort hell. Andre har brukt mange ulike flyselskap, så her er det bare å ta en avgjørelse selv om man tror det er et produkt for deg eller ei.

– Det er dessverre ikke danseplass ombord på noen fly (om man ikke flyr 1.st class eller Business..), så her er det snakk om å ta i bruk de hjelpemidler som finnes og prøve finne en løsning.

Vi har skrevet et (enda) lengre innlegg om FlyeBaby her, så det er absolutt verdt og ta en titt!

BarnOmbord - utleie av smarte reiseartikler til små barn. Utleie av Stokke Prampack og FlyeBaby blant annet
BarnOmbord – utleie av smarte reiseartikler til små barn. Utleie av blant annet Stokke Prampack og FlyeBaby. Smart og smidig for småfolk

Praktisk info om BarnOmbord og vår utleievirksomhet

Hvilke flyplasser er BarnOmbord på egentlig?

– Pr dags dato er på tilgjengelig på 7 flyplasser i Norge. Hvilke det er og hvilke åpningstider som gjelder på de ulike flyplassene kan man lese under fanen “Praktisk info” i nettbutikken vår.

– Vi har ikke avtaler med andre flyplasser enn hva som er nevnt i nettbutikken vår. Det vil si at man kan ikke levere inn våre produkter andre steder eller lignende.

– Vi jobber stadig for å komme til enda flere flyplasser, så følg med på Facebook og Instagram (@barnombord)- der legger vi alltid ut siste nyheter først.

BarnOmbord, leie prampack, utleie flyebaby, utleie prampack, barnombord trondheim, leie prampack trondheim
BarnOmbord er også på Trondheim lufthavn Værnes. Følg oss på Instagram – @barnombord og tag oss gjerne når dere er på reise

– Du henter og leverer produktene på samme flyplass. Det vil si at selv om vi har utleie i Trondheim og i Oslo, kan du ikke reise fra Trondheim, la produktet være igjen på flyplassen i Oslo når du er der, for deretter og hente det når du skal reise hjem til Trondheim igjen. Du beholder produktet selv under hele leieperioden.

– Klokkeslett for inn- utleveringer må foregå innenfor de gitte tidene man kan lese under praktisk info. Nettbutikken er programmert slik at man ikke får lagt inn en bestilling hvis:

1. Du legger inn et tidspunkt som er utenfor åpningstiden

2. Ved full-booking. Har vi ikke ledig de dagene du skal ut å reise, får du heller ikke lagt inn en bestilling.

Antall dager ved bestilling og pris-alternativene

Vi har valgt og dele opp leieperiodene i antall dager av praktiske årsaker. Inntil 7 dager, inntil 10 dager og så videre. Når du legger inn en bestilling i nettbutikken så skriv inn dato du skal leie, og du vil havne i riktig “kategori” automatisk.

Om du har leid for “inntil 3o dager” og har lagt inn i bestillingen at du skal være borte i for eksempel 20 dager, betyr ikke det at du har “åpen retur” om det skulle dukke opp en forsinkelse eller lignende.

– Den datoen du legger inn ved bestilling er den som gjelder, og er den vi forholder oss til. Om man ikke leverer som avtalt vil man bli belastet i henhold til vilkårene som man får ved bestilling, og som du kan lese her.

Du kan avbestille uten noen form for gebyr innen 24 timer før avtalt utlevering. Skulle det skje noe slik at du ikke får gitt beskjed innen den tid, sykdom eller lignende, vil du bli belastet for din bestilling. Alternativet da, er å få dekt pengene fra reiseforsikringen din.

Alle endringer, kanselleringer etc må sendes på mail til : christina@barnombord.no og merkes med ordre nr ditt.

Håper dette var informativt og greit, om det skulle være noe vi burde ta med i dette innlegget, legg igjen en kommentar da vel? Så tar vi det derfra? Er det noe annet du sitter inne med av spørsmål så er det bare å spørre i kommentarfeltet under her.

Advertisements

One thought on “Våre mest stilte spørsmål – utleie Prampack og utleie FlyeBaby

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s