Si din mening – VINN et gavekort på kr. 500,-

Vi er stolte av at BarnOmbord har vært i drift i over 2 år nå, og er veldig takknemlig for alle våre kunder som har vært innom iløpet av den tiden, og ikke minst de som benyttet seg av våre tjenester før vi etablerte bedriften, det er deres alles fortjeneste at vi er der vi er i dag. Vi ønsker å gi noe tilbake, og nå ut til de som har benyttet seg av våre tjenester, for å høre hva dere synes om BarnOmbord, slik at vi kan gi dere en liten TAKK i form av et gavekort dere kan bruke i vår nettbutikk.

Image

 

Med fokus på sikkerhet ombord i fly, enkle løsninger og smarte produkter (noen kjente som Stokke PramPack, og noen som vi i BarnOmbord har introdusert ene og alene til det norske markedet, som FlyeBaby) ser det ut som at vi har truffet en liten “nerve” i det norske markedet. Vi mottar en del mail og kommentarer på Facebook, der dere kommer med tilbakemeldinger på hva dere mener om oss, og dette er noe som betyr veldig mye for oss. Det å høre hva dere synes, hva setter dere spesielt pris på, og hvorfor dere benytter dere av våre tjenester. På veien tar vi imot tips på produkter dere ønsker vi skal ta inn, flyplasser dere ønsker vi skal starte med utleie på med mer. Det er sånn vi kan bli enda bedre, og tilby et enda bedre tilbud til alle dere som reiser med små barn.

Vi har mange planer for veien videre, noe som innebærer produkter for de som reiser med barn med funksjonsnedsettelse, nye flyplasser og ikke minst: vårt eget produkt som jo var årsaken til at BarnOmbord ble opprettet. Vårt eget produkt er noe som vi håper kommer til å bli tatt godt i mot, vi har vært gjennom en lang prosess over flere år, slik at vi er helt sikre på at vi kan produsere og designe den beste løsningen og det nye “must-have” produktet til deres barn når dere skal ut å reise. Vi er ikke klare for å dele så mye om dette enda, men jeg kan si så mye at det er et produkt som vil passe til barn mellom 1-2 år og opp til 6/7 år ca. 

Vi bruker som sagt mye tid på å stake ut veien videre, men med deres hjelp kan vi bli enda bedre!

Derfor vil vi gjerne ut et gavekort på kr.500,- som du kan bruke på hva du vil i nettbutikken (salg eller utleie) til en av dere som deler følgende med oss under dette blogg-innlegget

Image

1. Hvordan hørte du om BarnOmbord første gang?

2. Hvorfor valgte du og benytte deg av våre tjenester?

(Valgritt: 3. Om du skulle komme med ET ønske på hva vi kan gjøre annerledes / tips på veien, hva er det?)

 

Vi trekker en vinner iløpet av desember måned, og vinneren vil bli kontaktet på mail.

Tusen takk for hjelpen, og lykke til! 🙂

 

 

 

 

Advertisements

6 thoughts on “Si din mening – VINN et gavekort på kr. 500,-

 1. 1: da jeg søkte på internett etter prampack.
  2: fordi jeg hadde behov for produktene deres 🙂

  3: flere give away / konkurranser :))

 2. 1: kom over siden på facebook
  2: Fordi jeg er en reiseglad småbarnsmor
  3: Syns dere er flinke jeg 🙂 Men er jo alltid veldig gøy med konkurranser! En ting som jeg ikke hadde klart meg uten på lange flyreiser med ungene er forresten I-pad og sunne snacks! Har flydd fra Norge til Australia med en på 1 og ei på 3år, og de tinga gjorde reisen lekende lett, selvom det uansett er slitsomt å reise så langt, både med å uten barn.

 3. 1. Vi er en norsk/filippinsk familie som bor i Thailand og jeg har lest om alt det å reise med baby…. -der dukket BarnOmbord opp.
  2. Dere har geniale produkter som gjør reise med barn enklere.
  3. Fortsett med å være så synlig som dere er på facebook.

 4. 1 søkte på nettet etter pramPack
  2. Kjøpte prampack fra dere for å gjøre vognen trygg på reise og så samtidig flybaby som gjør flyturen bedre for datteren min så kjøpte begge og er kjempe fornøyd!
  3. Dere er kjempe flinke og enig med andre her om at det hadde vært gøy med flere konkuranser, men stå på dere er kjempe flinke !!! 😀

  1. Tusen takk for tilbakemelding Sofie, vi skal prøve å kjøre flere konkurranser. 🙂 Selv om vi HAR jo “månedens produkt” der vi har rabatterte priser på et utvalgt produkt. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s