Månedens produkt !

Vi setter så utrolig stor pris på alle våre følgere på facebook, og derfor skal vi nå begynne med å ha “månedens produkt”.

Hver måned skal vi ha fokus på et enkelt produkt, her vil det bli litt rabatter, tips, og bilder rundt akkurat dette produktet. Ny måned – nytt produkt..

Bilde

Først ut er WarmZe som er den mest geniale flaskevarmeren til deg som er ute på farten med den lille. Du trenger hverken kokt vann, ekstra beholdere, stikk-kontakt, sigarett-tennere, mikrobølgeovn eller noe annet enn ren skjær LUFT for å aktivere WarmZe.

Så snart du åpner forseglingen på pakken, aktiveres den av luft. Innen 30 minutter har du melk (eller hva med et middags-glass?) med en perfekt temperatur på 33-40 grader.

WarmZe holder seg varm i ca 10 timer, slik at du kan varme flere flasker iløpet av dagen.

I april har du nå muligheten til å få 2 refill for prisen av 1 når du handler en startpakke i nettbutikken vår.

Og ikke nok med det: for å kjøre det hele i gang kan du nå VINNE en WarmZe startpakke (stor eller liten str) til en verdi av kr.199,- ved at du svarer på følgende spm:

Hvorfor anbefaler de fleste barneleger en temperatur på melk til små barn på akkurat 33-40 grader? Svaret finner du på nettsidene våre..

Så legg inn en kommentar med svaret ditt under dette innlegget OG på Facebook der denne konkurransen blir publisert, der du har svart og at du vil være med i trekningen.

Vinneren blir kåret 1.mai!

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET!

Advertisements

17 thoughts on “Månedens produkt !

  1. barneleger anbefaler en lunken temperatur på mellom 33-40˚C da dette reduserer faren for kolikk og øker næringsstoffene 🙂

  2. Det reduserer faren for kolikk og øker næringsstofene:) krysser fingrene, hadde vært supert å ha med på ferie i Mai!:)

  3. Morsmelk må varmes forsiktig og ikke over 40 grader. aldri koke den for så å kjøle den ned til 37 grader igjen. fordi ved koking vil mange av de nyttige næringsstoffene gå tapt. varmes best i lunkent vannbad. passer på å riste på flasken under oppvarmingen kan man bruke varmt, rennende vann. Reduserer faren for kolikk, gir mer næringsstoffer

  4. Barneleger anbefaler en lunken temperatur på mellom 33-40˚C da dette reduserer faren for kolikk og øker næringsstoffene 🙂 Ønsker oss veldig denne til flyturene våres til Nederland!

  5. De fleste barneleger en temperatur på melk til små barn på akkurat 33-40 grader, da det reduserer fare for kolikk og øker næringsstoffene.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s