Prampack – dette må du vite

Stokke Prampack er og blir reiseartikkel nummer EN i våre øyne, og vi kan nesten skrive side opp og side ned om dette vidunderlige produktet!

Stokke Prampack er en godkjent barnevognbeskyttelse til bruk på reise. Flyselskapene ønsker at en godkjent barnevognbeskyttelse taes i bruk, og gir deg pengene tilbake om barnevognen skulle bli skadet ved bruk av for eksempel Stokke Prampack

Nå står det en del om Prampack både på Facebook siden vår, og også her inne på bloggen, men bra produkter kan det aldri bli snakket for mye om, og det dukker stadig opp spørsmål fra våre kunder. Vi svarer selvsagt gjerne, og tenkte derfor lage en liten «smørbrød» liste over de mest vanlige spørsmålene vi får om Prampack.

 

Q: Passer Prampack til min vogn?

A: Prampack er designet slik at den passer 99% av alle barnevogner og 30% av alle tvillingvognene. Det finnes lister med oversikt over hvilke barnevogner den passer til, både på Stokkes egne sider og også hos BarnOmbord, men disse er ikke alltid oppdaterte, da det stadig kommer nye typer/modeller og lignende

Prampack

Den berømmelige listen finner du her.

Q: Barnevognen min står ikke oppført på listen over hvilke vogner den passer. Hvordan vet jeg om den passer til min vogn?

A: Som nevnt over, er ikke disse listene alltid oppdaterte. En måte og finne det ut på, kan være å se hvilke vogner som står oppført der, søke på nettet for å finne størrelsen/dimensions på en av de oppførte, også sammenligne med egen vogn. (Det er noe vi har gjort mye av til kundene våre, og det har vist seg og være ganske riktig).

Eksempel på søk på google: «folded dimensions maclaren techno xt»

(Dette kan være litt mer aktuelt om du har en tvillingvogn siden Prampack passer til 99% av alle barnevognene og 30% av alle tvillingvognene)

Q: Passer Prampack til både understellet og sittedelen/bag?

A: Ja, det er tatt høyde for at begge deler skal passe. Gjør den ikke det, kan det være greit å pakke inn understellet, og sende bagen avgårde i en av de plastposene man kan få kjøpt av flyselskapene på flyplassen ved avreise.

Q: Noen sier at jeg må ta av hjulene på understellet for at den skal få plass i en Prampack?

A: Ja, noen vogner krever at du må ta av hjulene, og eventuelt legge dem løst i Prampacken. Det er ikke sikkert det gjelder din vogn, så her er det bare å prøve seg fram og eventuelt ta en titt på listen med oversikt over de ulike vognene. Der kan man få tips ved å se på bilder av andre typer vogner om din ikke skulle være nevnt der.

Om det skulle bli aktuelt, kan det være greit å prøve å beskytte jernstengene med noe mykt, slik at de ikke stikker hull på hverken Prampacken eller gjør noe skade på vognen/annen bagasje.

Q: Hva gjør jeg om jeg leier en gjennom dere i BarnOmbord, og jeg finner ut på flyplassen at den er for liten til min vogn?

A: Om det likevel skulle vise seg at Prampack ikke passer til din vogn, er det bare å ta kontakt med oss i BarnOmbord, forklare situasjonen også vil du få pengene tilbake igjen. Alternativet vil da være å ta i bruk de plastposene som man kan kjøpe av flyselskapene på flyplassen. Prisen på dette ligger vel rundt 50-lappen sånn ca.

Q: Har dere erfaring rundt min type vogn og bruk av Prampack?

A: Vi har selv brukt den til forskjellige Teutonia vogner uten problem. Vi har fått tilbakemelding fra våre kunder at den passer til utrolig mange flere barnevogner også, uten at vi har mulighet til å liste opp disse her. For spørsmål rettet mot akkurat din vogn, kan det kanskje være lurt å legge inn et spørsmål på Facebook siden vår, kanskje noen av våre kunder har den erfaringen du er ute etter og kan svare deg der?

Q: Får jeg plass til mer enn bare vognen i Prampacken – bilstolen for eksempel?

A: Mange lurer på dette, og svaret er JA det kan du sikkert få plass til da Prampack rommer ganske mye. MEN – og det er et VIKTIG MEN: Prampack er designet til å beskytte barnevognen, og er utformet for å beskytte denne mot slag/støt som forekommer under transport. Blir det pakket inn andre gjenstander i Prampacken sammen med barnevognen, vil ikke Prampack beskytte like optimalt som den er designet for, og det er større sjans for at barnevognen din blir ødelagt. Skulle det oppstå en skade på barnevognen din når det er pakket inn andre gjenstander sammen med den, vil ikke flyselskapet utbetale noenting ved eventuelle skader.

Prampack

Q: Hva gjør jeg om barnevognen blir skadet, selv om jeg har pakket den inn i en Prampack?

A: Forbrukerrådet anbefaler følgende når det gjelder skadet bagasje ved reise:

*Sjekk bagasjen når du før du forlater flyplassen, og fyll ut Property Irregularity Report (PIR) hvis det er en skade. Ta vare på kopi. Send også klage til flyselskapet innen sju dager.
*Spar på boardingkortet og bagasjelappene
*Skaff deg beviser for ødeleggelsene som bilder

Det er viktig at du tar kontakt med det aktuelle flyselskapet FØR du forlater flyplassen. Ta gjerne kontakt med oss i BarnOmbord også, om dette skulle skje, så hjelper vi deg så godt vi kan.

BarnOmbord - reise med baby

Q: Hva koster det å leie en Prampack hos dere i BarnOmbord?

A: Det koster fra kr.269,- for inntil 7 dager. Priser varierer fra lengde og om du skal reise innenlands eller utenlands. Les gjerne mer om våre priser på vår nettside.

Dette er noen av de spørsmålene som oftest går igjen hos våre kunder, men er det noe annet dere lurer på, er det bare å ta kontakt med oss, så skal vi gjøre vårt beste for å finne ut av det for dere.

Les gjerne mer om oss og praktisk info rundt inn- og utlevering på våre flyplasser her.

I bunn og grunn vil jeg si at Stokke Prampack er en reiseforsikring for barnevognen din, og kr. 269,- er vel ikke all verden og betale for å forsikre barnevogner opp i 6000 kroners-klassen? Eller?

Prampack

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere like this: