Velkommen til Barne-Dilla!

Vi i BarnOmbord har lenge hatt et ønske om en liten kundekveld i nærmiljøet, og nå har vi i samarbeid med Ullungan vært så heldige at Kaffe-Dilla på Kløfta har åpnet dørene for oss TIRSDAG 12.februar kl. 20:00 – 22:00. Etter leggetid altså..

Bilde

Der skal vi møtes, treffe nye og gamle venner, vise fram produktene våre, drikke kaffe og tilby dere kjempegode tilbud!

Alle som kjøper en kopp kaffe på Kaffe-Dilla, vil få et lodd og være med i trekningen av veldige fine premier fra BarnOmbord og Ullungan.

Vi er ikke så flinke til å holde på hemmeligheter, så noe avslører vi allerede nå.. DETTE er hva vi GIR bort til en heldig vinner denne kvelden, en SitSac som passer til barn mellom 4-12 år og er fantastisk praktisk for barn som er på reise eller hva med alle turene fra barnehagen og skolen, da de skal ha med venner hjem, eller de skal på et lite besøk selv..?

Bilde

Vi har skrevet et lite innlegg om SitSac tidligere på bloggen, der Trygg Trafikk har uttalt seg om hva de synes. HER kan du lese deres eget innlegg om denne smarte sekken.

Sommeren og høysesongen nærmer seg med stormskritt, hva med å være tidlig ute, så kan du få masse fine reiseartikler på 20%. Blant andre Trunki, som er de super-populære trillekoffertene til de små globetrotterene? Denne og ALLE andre produkter i kategorien “små-praktisk” vil være på tilbud denne kvelden.

Bilde

Ta en liten titt i nettbutikken vår, og skriv ned ønskelisten allerede nå.

Bilde

Av samme grunn som at vi nærmer oss sommeren, kan du nå få 20% på HELE kolleksjonen på ullklær hos Ullungan i tillegg til andre fine tilbud. Kjempefine ullklær i høy kvalitet til aktive barn, her finner du ikke mye lyserosa og baby-blått, men tøffe farger og klær som varer i flere sesonger enn bare en, da dette er helt nytt på markedet: nemlig ullklær som vokser med barnet!

Les mer om Ullungan HER.

Vi håper vi vil se deg på Kaffe-Dilla på tirsdag, du er herved HJERTELIG velkommen! 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s