Små-praktisk – NYE produkter hos BarnOmbord

I vår stadige søken etter praktiske og smarte produkter til dere som skal reise med små barn, har vi kommet fram til at det er ikke alltid produktene må være så store for at de skal bli en stor hit..

Noen ganger er faktisk det enkle ofte det beste.. Som små bokser til oppbevaring av både mat, drikke, nakkeputer som er like gode å bruke på flyreisen som på bilturen, beholdere til de svært så lite barnevennlige juice-kartongene barna alltid skal ha også videre.

Vi har derfor denne gangen bestemt oss for å ta inn produkter som hos oss har fått navnet SMÅ-PRAKTISK..

Rett og slett SMÅ-PRAKTISK.. NYE herlige produkter hos BarnOmbord
Rett og slett SMÅ-PRAKTISK.. NYE herlige produkter hos BarnOmbord

Trunki er et kjært produkt for oss, etter vår egen veldig positive opplevelse med den, og som vi også har skrevet om før, men også etter ønske fra andre. Den har selvsagt fått sin faste plass under denne kategorien, sammen med både Totebagen og SnooziHedz.

Trunki er en fantastisk fin koffert og en herlig reisekamerat for den minste globetrotteren!
Trunki er en fantastisk fin koffert og en herlig reisekamerat for den minste globetrotteren!

For å ta for oss SnooziHedz, pute, pledd og liten maskot i ett.. Hva kan gå galt? I tillegg er den liten, den tar ikke store plassen, den er myk og god og som den 2-barnsmammaen jeg er, tenker jeg også som en: den har en HEMPE… I den forstand: aldri mer kravle på gulvet mellom seterad 4 og 18 for å lete etter pute/pledd, men den kan enkelt festes fast i HVERANDRE eller rundt den lille hempen på matbrettet foran deg.. PRAKTISK…!! Vi ELSKER praktisk!

Snoozihedz - smart pute og pledd i ett.. Barnet kommer til å elske den!
Snoozihedz – smart pute og pledd i ett.. Barnet kommer til å elske den!

Det er med dette i bakhodet at vi har begitt oss ut på ny runde i den store “produkt-jungelen” for å finne produkter til våre kunder denne gang. Hva er PRAKTISK ombord i fly, hva er så lite, men likevel genialt til reisen..?

Hva med  WarmZe - en helt ny måte og varme melk og mat ombord...

WarmZe er en helt ny måte og varme både melk og middagsglass på..

Du er hverken avhengig av strøm, kokende vann, mikro, batterier eller noe som helst annet enn LUFT for å aktivere denne flaskevarmeren. Åpne flaskevarmeren og den aktiveres automatisk når den kommer i kontakt med luft, så har du en varm “pad” i hele 10 timer. Nok til en hel dags mating. Eller reise, alt etter som..

Den kommer i to forskjellige størrelser, til små og store flasker og vi selger både starter-kit og refils i nettbutikken vår. Se mer i nettbutikken vår for priser og bilder.

Enkelte av disse produktene ligger ute i nettbutikken allerede, noen er på vei i disse dager. Og det beste er, at vi har enda mer i vente.. Alle våre nyheter blir først publisert på vår side på FACEBOOK. Her legger vi stadig vekk ut litt kampanjer og tilbud, så det kan virkelig lønne seg å følge oss der inne.. Spesielt i disse dager kanskje.. Tør du la være?

Advertisements

One thought on “Små-praktisk – NYE produkter hos BarnOmbord

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s