Stokke PramPack – DERFOR er den helt genial!

PramPack er et produkt som de fleste med små barn har, eller vil få kjennskap til når de skal ut å reise. Og bra er det. Denne geniale oppfinnelsen hadde sin spede begynnelse da Anne Morkemo, kvinnen bak det fantastiske produktet, ventet på barnevognen sin ved bagasjebåndet. Hun var på en 3 måneders lang reise med sin lille sønn på 7 mnd og mannen, da barnevognen praktisk talt gikk i oppløsning etterhvert som de tilbakela forskjellige flyplasser.

Vognen ble ødelagt på flere flyturer og måtte til slutt kasseres. Planlagte utflukter og spennende destinasjoner måtte dermed kanselleres. Det eneste rådet andre foreldre hadde, var å utsette spennende reiser til barna var store nok til å  klare seg uten vogn. Anne følte at dette var feil, og satte seg som mål å utvikle et produkt som ville gjøre reising enklere og mer bekymringsfritt for småbarnsforeldre.

Takket være pågangsmot, mange års arbeid for å finne den optimale løsningen og støtte fra flyselskapene, har Stokke PramPack sett dagens lys, og det er det veldig mange som kan nyte godt av i dag..

TeamPramPack - er det noen man skal rette en spesiell takk til for Stokke PramPack er det disse menneskene her!
TeamPramPack – er det noen man skal rette en spesiell takk til for Stokke PramPack er det disse menneskene her!

PramPack ble i senere tid kjøpt opp av Stokke (heter derfor Stokke PramPack i dag), og er på denne måten blitt enda mer tilgjengelig rundt om i Norges land der den selges fra utallige butikker.

Fakta på bordet:

 • Stokke PramPack er en barnevognbeskyttelse som er godkjent OG anbefalt av flyselskapene, det vil i praksis si:                            Har du IKKE pakket inn barnevognen din i en Stokke PramPack (eller annen godkjent barnevognbeskyttelse) vil ikke flyselskapene dekke eventuelle skader under reisen.
 • Stokke PramPack har en helt spesiell finesse, da den er bygd slik at den passer til 99% av alle barnevogner og 30% av alle tvillingvognene. Måten de har klart dette på, er at den er designet med spiler som beskytter utsatte partier: håndtak, understell og hjul. Resten er av et mykt materiale som man dekker over vognen for å unngå smuss. Og i tillegg er den utstyrt med stropper som strammes rundt vognen, slik at den står stødig og for maksimal beskyttelse.
 • Den rulles enkelt sammen, og blir på størrelse med et større liggeunderlag når den ikke er i bruk. Den har en skulderstropp slik at den er lett å få med seg og tar ikke store plassen når den ikke er i bruk, enten det er hjemme eller på ferien.
Stokke PramPack er enkel, brukervennlig og nå lett tilgjengelig gjennom blant andre BarnOmbord
Stokke PramPack er enkel, brukervennlig og nå lett tilgjengelig gjennom blant andre BarnOmbord

Mer om oppstarten kan du lese om her og her. (kilder: Dagbladet og mammanett)

Stokke PramPack vet vi er uunnværlig på reise, det har man fått bevist, blant annet ved å se på tallene fra transportskadenemnda, der vises det at antall skader på barnevogn har de seneste årene blitt redusert med hele 90%. Om ikke det er overbevisende nok, vet ikke jeg. Tallene er hentet fra dette skrivet, og vi gjentar:

Av alle Norwegian reisende i 2009 utgjør barn under 2 år 1,3 % av totale passasjerantallet. Vi har tidligere gjort (Reklamasjons nemnda for Rutefly) Flyklagenemnda kjent med at barnevogner står for 13-16 % av de totale registrerte skadene når de ikke er emballert, Norwegian mener derfor at dette beviser at barnevogner skades mer enn 10 ganger så ofte som annen bagasje når de ikke er emballert. 
Ved bruk av PramPack har vi redusert antall registrerte skader på barnevogner til nivå registrert på øvrig bagasje. Dette er svært gledelig for våre passasjerer som reiser med små barn.

Anne hadde et mål om å gjøre reising enklere og mer bekymringsfritt for småbarnsforeldre og derfor utviklet hun PRODUKTET PramPack, vi i BarnOmbord har hatt akkurat samme mål som Anne, og derfor har vi utviklet TJENESTEN BarnOmbord.

BarnOmbord tilbyr en rekke smart reiseartikler til de som skal reise med små barn, Stokke PramPack er en av dem.
BarnOmbord tilbyr en rekke smart reiseartikler til de som skal reise med små barn, Stokke PramPack er en av dem.
 Med så fine tall og lovord om Stokke PramPack, er det nesten en selvfølge at dette er noe man burde beskytte barnevognen sin med på reise. For de passasjerene som ikke reiser så ofte, kan imidlertid det å gå til anskaffelse av en ny Stokke PramPack virke avskrekkende, med tanke på at den kanskje bare vil bli brukt 1 gang.
Dette ville vi i BarnOmbord gjøre noe med, og kan derfor tilby Stokke PramPack til utleie på hele 6 flyplasser i Norge i dag. (Vi ønsker å nå de forskjellige behovene til småbarnsforeldre på tur, og tilbyr selvsagt Stokke PramPack til salg også.)
Mer om våre tjenester og priser finner dere i nettbutikken vår.
Om dere er ute på farten, eller har egne erfaringer rundt dette produktet, legg gjerne inn bilde eller en kommentar under dette innlegget, eller del gjerne på Facebook også.
Da vil vi si, fra en småbarnsfamilie til en annen: RIKTIG GOD TUR!
Advertisements

6 thoughts on “Stokke PramPack – DERFOR er den helt genial!

  1. Hei!
   Så fantastisk, hehe ja vi har hatt noen førstegangs-opplevelser selv med barn nr 1… Man møter seg selv litt i veggen der altså.. (Kan vel ikke være sååå vanskelig…?) hehe

   Tusen takk for at du nevner oss i bloggen, hjertelig!

   Angående punkt 3 på lista di, så kan det være greit å vite at OM det skulle skje noe med vognen og du har alt mulig annet i den, som feks 39 par sko.. 🙂
   Så dekker ikke flyselskapet noenting av skadene. Og ikke minst, PramPacken beskytter ikke like bra lenger, så muligheten er absolutt til stedet for at den faktisk blir skadet..

   Ser fristelsen, og ja det er plass, men da er man tilbake til den gode gamle plastposen rett og slett.. 🙂

   Ha en nydelig dag!

 1. Gleder men til å skulle prøve den, nå nr 2 melder sin ankomst. Blir nok behov for de i forhold til tur til dk.
  Lurte på om det er veldig dyrt å skulle betale ekstra for denne som bagasje?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s