HERLIGE NYHETER hos BarnOmbord!

Nå skal dere høre – november er en spennende måned for oss, vi har fokus på nye produkter, og her kan vi avsløre noen av dem..

Det første vi vil fortelle om er noe som virkelig er et MUST på reisen med små barn, den er enkel, PRAKTISK, kan brukes og lekes med både på, under og etter reisen, og ungene ELSKER den.

Velkjente navn på denne herlige nyheten er for eksempel Trixie, Terrance og Freddie.. Ja, det er selvsagt TRUNKI !

Ønsk velkommen til TRIXIE, en herlig nyhet hos BarnOmbord
Ønsk velkommen til TRIXIE, en herlig nyhet hos BarnOmbord!

Vi har selv brukt denne mye, vår erfaring kan du lese om her.

BarnOmbord og de små reisekameratene på tur, Trunki var et av feriens desiderte høydepunkt for de små!
BarnOmbord og de små reisekameratene på tur, Trunki var et av feriens desiderte høydepunkt for de små!

Trunki har helt fantastiske fine produkter til små barn på reise, de er som skapt til sitt formål: gjøre reisen lettere (for de voksne) og mer spennende (for de små..)

Pris på Trunki er kr.499,-

Vi kommer til å ta inn noen av deres produkter, ikke alle designene. Men en ting som vi savnet på tur med Trunkien var egentlig en liten sekk/veske til å ha INNI kofferten. De skulle  helst pakke med seg utallige ting i hver sin Trunki, og det var med hjertet i halsen at vi åpnet den på flyet. Se for deg en hel landsby av små lego-klosser som største jenta “bare MÅTTE” ha med seg på ferien.. Ville nødig plukke opp samtlige smådeler mellom rad 3 og 21…

Tote bag fra Trunki, kjempefin og praktisk veske. Også må man jo bare elske "3 i 1" produkter vel..? Det gjør vi!
Tote bag fra Trunki, kjempefin og praktisk veske. Også må man jo bare elske “3 i 1” produkter vel..? Det gjør vi!

SÅ, derfor skal vi også ta inn Tote bagen. Den kan festes inni Trunkien, eller brukes for seg. Fest den på flysetet foran deg, i bilen, ta den med på stranden.. Ja, dere ser poenget.

Pris på tote bag er kr.169,-

Vi skal lette enda litt på sløret for dere nå, og fortelle dere om et TREDJE produkt vi får inn til oss om kort tid. Se for deg følgende scenario på flyet; barnet vil slappe av litt, men finner seg kanskje ikke helt til rette i setene på flyet, dere ringer på flyvertinnene og ber om en liten pute kanskje.. Mange ganger er det begrenset hvor mange de har ombord, og de går gjerne unna som varmt hvetebrød. Ta-ta:

Zoobies: kosedyr, pute OG pledd i ett og samme produkt. Barna vil ELSKE den!
Zoobies: kosedyr, pute OG pledd i ett og samme produkt. Barna vil ELSKE den!

Det er DA dere tar fram Zoobies fra Trunki´en og cowboy-strekken er reddet! Ta med en Zoobies på tur og barnet vil få en lekekamerat som er myk og god, og som i tillegg kommer til å hjelpe dem med å slappe av (..og kanskje sovne litt..?)

Her har vi litt forskjellige dyr og velge mellom, så akkurat hvilken type vi får inn hos BarnOmbord, kan du se når den blir tilgjengelig i nettbutikken vår. Det er veldig lurt å følge med på Facebook, der legges de siste nyhetene ut først!

Pris på Zoobies er kr.349,-

Vi er veldig stolte av å kunne tilby disse produktene til våre kunder i BarnOmbord, samtlige produkter er helt etter hva vi streber etter, å gjøre flyreisen og ferien.. :

Smart og smidig for småfolk!

Ps: nevnte vi at vi er veldig stolte?

Legg gjerne inn en kommentar her om du skulle ha spørsmål rundt disse produktene, eller om det er noen andre produkter du vil tipse oss om også. Dette er virkelig tiden å gjøre det på, vi er på hugget denne måneden!

Advertisements

3 thoughts on “HERLIGE NYHETER hos BarnOmbord!

  1. Hei. Likte så godt vesken du hadde, på bildet der du drar barna på koffertene. Hvor har du kjøpt den? Eller hvilket merke er det?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s