Reisetrille pakkes inn i PramPack? Ja så absolutt!! :)

Vi får mange henvendelser angående hvilke barnevogner som passer inn i en PramPack. Veldig mange ønsker å kunne ta med seg barnevognen som de bruker hver dag til den lille, noe som er forståelig, da ikke alle reisetrillene møter alles “krav” både til trillekomfort og komfort for den lille. Enten er reisetrillen for kort, den har ikke like bra dempere som barnevognen, eller i verste fall, ryggen kan ikke felles helt ned.. (Hva er det med det egentlig?)

– Nå snakker jeg om egen erfaring, vel og merke, med tror nok også jeg snakker for veldig mange andre også, etter de spørsmålene vi har mottatt i BarnOmbord.

Mange kan komme med et “argument” mot at de ikke trenger PramPack til sin reisetrille, fordi den ikke “koster så mye penger, så trenger ikke forsikre den ytterligere med en PramPack”

Prampack rommer 99% av alle barnevogner og 30% av alle tvillingvognene, og sikkert din reisetrille også, tror du ikke..?
Prampack rommer 99% av alle barnevogner og 30% av alle tvillingvognene, og sikkert din reisetrille også, tror du ikke..?

Hmm.. Den skurrer litt hos meg, ja den koster kanskje ikke så mye, og om den blir ødelagt på hjemreisen er det ikke noe verre enn at de kan gå og kjøpe seg en ny vogn. Den ser jeg.

Reisetrillen eller barnevognen, er noe man neppe vil se i småbiter på et bagasje-bånd..
Reisetrillen eller barnevognen, er noe man neppe vil se i småbiter på et bagasje-bånd..

Men hva med utreisen, om man står ved bagasje-båndet på Las Palmas og må plukke opp reisetrillen i små-biter.. Hva gjør man da? Da har man likevel det problemet at man må ut å kjøpe ny vogn til den lille, drasse med seg både barn og bagasje og finne en erstatning for de dagene man er bortreist. Hvordan er det med kvaliteten på den vognen, er det like vanskelig å finne en god nok reisetrille der nede, som skal innfri kravene sine til liggestilling, myggnetting, hjul og så videre i Spania som i Norge?

En liten turist på vei hjem fra ferien etter en uke uten den daglige cowboy-strekken sin kanskje?
En liten turist på vei hjem fra ferien etter en uke uten den daglige cowboy-strekken sin kanskje?

Nei takk sier jeg, er man på ferie så er man på ferie.. Orker ikke styre med slike ting når man akkurat har ankommet varmen, og basseng kanten nesten roper til deg..

Så for alle de som lurer på om sin reisetrille passer inn i en PramPack, kan du gå inn på BarnOmbord sine sider og ta en titt her inne. Der ligger det en link til noen av de barnevognene den passer til. De har ikke fått testet ut alle som er på markedet enda, men Stokke selv sier at den passer til 99% av alle barnevognene og 30% av alle tvillingvognene. Det er fine tall for enhver som skal ut å reise med baby eller små barn, om du reiser med reisetrille eller barnevogn egentlig..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s