Piggyback Rider – kommer snart!

Når barnet når en viss alder, er det ikke alltid at man tar med vognen eller reisetrillen på tur. Kanskje det har kommet en liten bror eller søster inn i bildet også, slik at det er de som opptar vognen?

Slike turer er det mange av, det kan være en liten shopping runde, eller kanskje en tur i skogen, der vognen ikke er det mest praktiske å ta med seg, hvertfall ikke etter barnet har vokst ut at en eventuell bæremeis.

Det begrenser seg selv hvor lenge man klarer å bære barnet på ryggen på tur..
Det begrenser seg selv hvor lenge man klarer å bære barnet på ryggen på tur..

Slitne små føtter som vil ha en liten pause fra gåingen kommer til å bli glade nå:

Dette er den nye måten og bære barnet på ryggen på!
Dette er den nye måten og bære barnet på ryggen på!

Piggyback Rider – Piggyback som betyr det samme som vi sier til å “sitte på ryggen/skuldrene”, er enkelt forklart skulder-stropper foreldre har på seg, med sikring som går rundt barnets rygg. Denne har en stang som barnet står på, samtidig som det holder seg fast i hempene på mammas eller pappas skuldre.

Piggyback Rider er enkel i bruk, og barnet lærer fort hvordan de går opp og ned
Piggyback Rider er enkel i bruk, og barnet lærer fort hvordan de går opp og ned

Noe av det beste med denne synes jeg, er at den ikke tar så stor plass når den er sammenrullet, den blir på størrelse med et sammenrullet håndkle og ser slik ut:

En litt nærmere kikk på produktet og hvor stort det blir sammenrullet
En litt nærmere kikk på produktet og hvor stort det blir sammenrullet

Piggyback Rider kan brukes av barn fra 2,5 år (dette er nedre anbefalt aldersgrense, da barnet må lære seg både hvordan de skal komme seg på og holde seg fast) og produktet kan brukes helt opp til barnet er 27 kg.

Vi gleder oss veldig til å ta dette i bruk selv, og til å kunne tilby det til våre kunder hos BarnOmbord. Vi håper å få dette inn i løpet av mai måned, men følg med på Facebook siden vår også, da vi legger ut info der fortløpende.

I USA er det flere som har tatt denne i bruk allerede, og blant andre Tori Spelling er en god ambassadør for dem, etter å ha brukt produktet selv og vært veldig fornøyd!

Tori Spelling på tur med barna og sin Piggyback Rider
Tori Spelling på tur med barna og sin Piggyback Rider

Noen som ble nysgjerrige på dette produktet, eller kanskje noen har vært borti det tidligere og kan dele sin erfaring med oss?

Advertisements

2 thoughts on “Piggyback Rider – kommer snart!

  1. Eventuelt fungerer det supert med ein beresele a la Ergo eller Manduca, som kan brukast frå nyfødt til du ikkje orkar bere lengre. Også poppis blant kjendisane i USA (Ergo er nok den mest brukte der). Manducaen vår blir definitivt med på Mexicotur i sommar, sjølv om barna våre er 5 og snart 3 år gamle!

    1. Hei Tonje, ja det finnes så mange fine produkter der ute til de små. Helt utrolig at Norge henger sånn “etter” i forhold til det store utland.. Har sett den Ergo´en du nevner ja, kjempefine! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s