Reisetrille eller barnevogn på tur?

Reisetrille eller ekstra trille kun for feriebruk?

Et noe alternativt valg til reisetrille
Et noe alternativt valg av reisetrille..

Det florerer av triller og reisetriller til de små, og valgene er mange.

  • Vil man ha en trille man kan legge helt ned, med full sove-stilling?
  • Skal det være 3 eller 4 hjul?
  • Har trillen god plass til oppbevaring av både stelleveske og andre nødvendigheter?
  • Hvor mye ekstra-utstyr trenger man egentlig til reisetrillen?
  • Hvor mye penger skal man legge i en reisetrille? – Og ikke minst…

Er det verdt det??

 Saken er jo den, at akkurat de samme problemstillingene har man jo allerede gått igjennom en gang før…

Når man kjøpte den barnevognen som poden bruker hver dag ellers i året…

 Mange kvier seg til å ta med den vanlige barnevognen på ferie i frykt for at den blir ødelagt, og det er jo forståelig, for såpass mye penger er man nødt til å legge i det.. Vi snakker jo fort en 6-7000… Da er det lettere å hive med seg en reisetrille som henger nogen lunde sammen sier noen, “da gjør det ikke noe om den blir ødelagt”..

Neivel..?

Man ser kanskje litt annerledes på det når man skal hente ut reisetrillen på flyplassen i Spania, og den ankommer i ugjenkjennelige deler og biter..? Da står man fortsatt uten vogn, uavhengig om den kostet 400,- eller 6000,- .. De første dagene går da til å tråle gjennom turist-boder etter en “enkel trille” som “bare” skal brukes når lillemann skal sove.. (Som han kanskje gjør både en og to ganger om dagen?) Jeg vet ikke med andres barn, men mine barn har aldri sovet godt i en trille som man ikke kan slå ned ryggen på for eksempel..

Så hvorfor ta sjansen?

Ta med barnevognen på ferie, da vet man hva man har med å gjøre, den er god å trille, plassen under vognen er allerede testet ut gjennom flere måneders bruk, og man vet med sikkerhet at barnet får sove godt i kjente omgivelser, selv om man er langt hjemmefra.. Nå finnes heldigvis PramPack på markedet, og ikke bare for salg, men også for utleie for dem som ønsker det. BarnOmbord tilbyr utleie fra kun 329,- inntil 7 dager.. Det er ikke store summen, om man tenker på hva som kan skje med både barnevognen og reisetrillen etter den er levert på bagasje-båndet..

PramPack beskytter barnevognen og reisetrillen bedre enn noe annet på markedet!

Den er godkjent og anbefalt av både SAS og Norwegian og som som de selv nevner på disse sidene:

All bagasje utsettes for trykk og støt i bagasjeanleggene. Vi anbefaler derfor at vognen pakkes i dertil egnet emballasje. (Hentet fra SAS.no)

Eller denne her:

Barnevogner, barneseter for bil, sykler, golfutstyr, ski, fiskestenger, annet sportsutstyr, malerier og skjøre gjenstander er i utgangspunktet ikke egnet for flytransport. Norwegian anbefaler våre reisende å pakke dette utstyret slik at det ikke blir skadet. (Hentet fra Norwegian.no)

Flyselskapene har hatt utallige krav om tilbake-betalinger på ødelagte barnevogner gjennom tidene, men etter de gikk ut og anbefalte PramPack, har disse skadene blitt redusert med hele 90%.. Tallene er hentet fra flyskade-nemda, og om ikke DET er god statistikk så vet ikke jeg..

Gå inn på BarnOmbord sin hjemmeside for å lese om flere gode tilbud for deg som skal reise med barn. Og ikke glem:

Reisetrille til 400,- eller barnevogn til 7000,- – er skaden først ute, er det like ille for deg som er på ferie med små barn og kun ønsker å bruke tiden på andre ting enn å finne et alternativ..

Hvordan er det med deg? Har du opplevd skader på barnevognen eller reisetrillen på flyet? Hva skjedde og ikke minst; hadde du pakket den inn i en PramPack..?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s