SitSac – genial til deg som skal fly med barn eller kjøre bil/ta buss eller andre framkomst-midler

Nyhet hos BarnOmbord!

SitSac - nå tilgjengelig for salg hos BarnOmbord
SitSac - nå tilgjengelig for salg hos BarnOmbord

Endelig har SitSac´en ankommet BarnOmbord, og den er nå tilgjengelig for salg via vår nettbutikk

Maria Munther, som er kvinnen bak dette fantastiske produktet, startet sitt firma Minno i 2003, og startet da utviklingen av SitSac. Da var dette den første av sitt slag, men flere har sett verdien av et slik produkt, og det er nå også blitt produsert et lignende produkt, blant annet av det mer kjente merket, Trunki, som har kalt sin versjon for BoostApak.

Forskjellen på disse to “ryggsekkene” er vel for det første at på SitSac kan man bruke sekken og setet hver for seg, slik at ikke barnet trenger å bære rundt på setet hele tiden, sekken blir da lettere og håndtere også for de minste.

Det er helt fantastisk at flere har fått opp øynene for et slik produkt, med tanke på hvor mange barn som faktisk sitter usikret i bil, slik som undersøkelsen som Trygg Trafikk utførte i 2010 viste.

Undersøkelsen de gjorde på 450 barn i Vest Agder, viste at i underkant av 50 barn hadde ikke bilbelte på, satt på fanget til sjåfør, stod/satt i baksetet eller benyttet bilbelte feil, sier Ole Rath, distriktsleder i Trygg Trafikk i Vest-Agder til fvn.no.

Vi håper dette er et produkt som flere foreldre ønsker å skaffe til sine barn, så tidlig som i barnhage-alder skal barna bli med hverandre hjem, og de aller færreste har et ekstra bilsete til den lille venninnen/kompisen. Om man har denne sekken, ta den med i barnehagen, og la bilsetet stå i skapet, lett tilgjengelig gjennom hele uken.

Dette er noen av fordelene ved å bruke denne i hverdagen, tenk bare på hvor praktisk det er under er ferie..? Om du skal ut å fly med barn, er jo dette et absolutt must have.

SitSac´en er godkjent som håndbagasje, da den holder seg innenfor gitte mål for dette, og når man ankommer reisemålet, har man et bilsete klart med en gang. Aldri mer leie stol, eller det som verre er, prøve å få tak i et bilsete i en av taxiene på stedet.. Det er jo nærmest umulig skulle man tro..

 

Se nettbutikken for mer info og priser.

Advertisements

2 thoughts on “SitSac – genial til deg som skal fly med barn eller kjøre bil/ta buss eller andre framkomst-midler

  1. Hei! Takk for din omtale av SitSac og BoostApak. Du skriver at forskjellen på SitSac og BoostApak er at førstnevnte har avtagbar sekk, og at det er en fordel for de minste. Selv tenkte jeg litt motsatt – at det f.eks. for en smådistre 6-åring kan være en fordel at det bare er en ting han skal passe på å få med seg. Men – hva med selve sekken på de to, er det forskjell på hvor mye de respektive sekkene rommer? Tenker ift. en utflukt med skolen eller overnatting hos besteforeldre. Greit å vite hvor mye som faktisk får plass i sekken, selv om selve bilputa er det viktigste.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s