fly med baby – hva finnes av tilbud her hjemme?

Mange som skal ut å fly med baby, ser med skrekkblandet fryd mot den etterlengtede ferien sin.. Fly med baby har aldri vært noen dans på roser, og vil kanskje aldri bli det heller, men hva med å gjøre det litt enklere..? BarnOmbord AS har et ønske om å tilby smarte løsninger til alle som skal ut å fly med baby og småbarn. Det finnes (tro det eller ei..) en rekke produkter til småbarns-foreldre for å lette reisen med barnet.

BarnOmbord AS er stadig på jakt etter innovative og enkle løsninger som kan være til stor hjelp for deg som skal ut å “lufte” familiens minste turist..

Hvorfor er det ikke et større marked for dette i Norge? Vi ser at ellers rundt om i verden, lages det praktiske produkter for de som skal ut å fly med baby, over en lav sko.. Vi snakker om et stort marked i Asia, USA, og i andre store deler av verden. Det er en trend som er på god vei til Europa også, og det er jammen på tide…

Vi er jo også ute på fly med baby og småbarn, like godt som våre “medsøstre” (eller i denne sammenheng; “med-mødre”) i andre land..? Med tanke på at verden blir mindre og mindre, skulle man kanskje ønske at det ble LITT lettere med tiden også..?

BarnOmbord AS ønsker å være en innovatør på det norske markedet, og med et godt fotfeste på allerede 4 flyplasser i Norge, er vi kanskje på god vei…?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s