Ut å reise med baby

Det har blitt mer og mer vanlig å fly med spedbarn ettersom verden har blitt mindre og mindre med årene.

Det å reise med baby er nesten blitt helt vanlig, og mange lengter til permisjonen starter, slik at man kan utforske verden med den lille “Globetrotteren”.

Det viser seg at uansett om det er øy-hopping i Hellas, familieferie til Thailand eller pleie familie-båndene til tante Agnes på Voss:

det å reise med baby er ingen hindring!!

Og det er akkurat slik det burde være, spør du meg; mamma til to søte små, med en stor trang til å ta med min baby på fly.

Siden jeg er på mitt 5.år som mamma, og nesten er som en veteran og regne (…) – har jeg ofte tenkt på hvilke tilbud som finnes der ute til alle mine likesinnede som vil ut å reise med babyen sin.. Og jo, det er mange flotte tilbud i form av reiseartikler som kan lette det å reise med baby, men som man tidlig erfarer med spedbarn: alt koster penger, masse penger… Og reiseartikler som kan lette det å reise med baby, er ofte på lik linje med alt annet..

-og for dem som ikke skal reise halve jorden rundt på en årlig basis, men bare reise med babyen for å pleie familiebåndet til tante Agnes på Voss, kanskje annethvert år, da er det penger man kunne spart og brukt på andre ting..

Vi legger ned tusenvis av kroner i barnevogner til arvingene våre, men hva skjer om denne blir skadet? Hvem dekker disse skadene?

For hvem er det som ikke ønsker det beste når man skal fly med spedbarn? Alle ønsker det beste for barnet sitt, det er det ikke tvil om.. Det skulle vært flere tilbud til alle som skal ut å fly med spedbarn – der reise med baby er i fokus.

Dette var tanken bak vårt eget firma, BarnOmbord AS.

Her kan alle som skal ut å fly med spedbarn, leie reiseartikler i de dagene de er på reise med baby. Vi er lett tilgjengelig på de aktuelle flyplassene, slik at alle som skal ha med seg baby på fly, kan hente ut og levere inn produktene på en enklest mulig måte.

På denne måten er dette både smart og smidig for småfolk – og ikke minst for alle mammaene og pappaene som skal ut å reise med baby.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s